XCOM 2 a fost anunţat oficial, exclusiv pentru PC

Autor: Cosmin Aionita | 02.06.2015
XCOM 2 a fost anunţat oficial, exclusiv pentru PC

2K Games şi studioul Firaxis Games au confirmat că lucrează la XCOM 2, continuarea hitului XCOM: Enemy Unknown din 2012. Acţiunea din XCOM 2 va avea loc la 20 de ani distanţă de evenimentele din primul joc, omenirea pierzând lupta împotriva ameninţării extraterestre. Planeta ne-a fost colonizată, invadatorii impunând o nouă ordine mondială.

Acesta este contextul în care trebuie să acţioneze organizaţia paramilitară XCOM, în încercarea de a recăpăta controlul asupra planetei Pământ şi de a elibera omenirea de sub jugul extraterestru. Din cauza resurselor limitate, XCOM va fi nevoită să acţioneze însă din umbră, folosind baza mobilă pentru a-şi face pierdută urma.

În XCOM 2, vor fi introduse modificări importante de gameplay, precum nivelurile generate procedural (experienţa fiecărui jucător fiind astfel unică), cinci clase de soldaţi aduse la zi, opţiuni avansate de personalizare a fiecărui recrut, mai multe tipuri de inamici şi extratereştri, precum şi suport mult mai avansat pentru mod-uri.

XCOM 2 este aşteptat în noiembrie 2015, exclusiv pentru PC. Nu în ultimul rând, studioul Feral Interactive se va ocupa de portarea jocului pentru Mac şi Linux.

XCOM 2

XCOM 2XCOM 2

XCOM 2XCOM 2

Urmărește Go4Games.ro pe Google News