GTA V – noi imagini din versiunea pentru PC a jocului

Autori: Cosmin Aionita, Liviu - Andrei Mihai | 02.03.2015
GTA V – noi imagini din versiunea pentru PC a jocului

În cazul în care nu aţi trăit sub o stâncă, izolaţi de lume, ar trebui să ştiţi că lansarea versiunii pentru PC a jocului Grand Theft Auto V tocmai a fost amânată pentru a treia oară. Rockstar Games îşi cere din nou scuze pentru această inconvenienţă, promiţând încă 300 000 $ dolari in-game pentru cei care plasează o precomandă până pe data de 31 martie 2015. Astfel, totalul cash-ului virtual cu care s-ar pleca la drum în GTA Online s-ar ridica la 1,5 milioane de dolari.

Mai mult, Rockstar Games a oferit o nouă serie de imagini din Grand Theft Auto V pentru PC, special capturate în rezoluţie 4K pentru a evidenţia îmbunătăţirile grafice pe care le va include această variantă a jocului.

GTA 5

Între timp, versiunile pentru console de Grand Theft Auto V vor primi Online Heists începând cu 10 martie 2015. Astfel, noi misiuni cooperative pentru patru jucători vor fi adăugate în GTA Online: acestea vor încorpora jafuri şi raiduri în Los Santos şi Blaine County, cei de la Rockstar oferind promisiunea că vor dezvălui mai multe detalii despre Online Heists în săptămânile ce urmează.

De asemenea, cei de la Rockstar Games a promis că în următoarele săptămâni va fi lansat un nou trailer pentru Grand Theft Auto V PC, alături de primele imagini din editorul de clipuri video inclus în joc. Grand Theft Auto V pentru PC va fi lansat abia pe 14 aprilie 2015.

GTA 5

GTA 5GTA 5

GTA 5GTA 5

GTA 5GTA 5

GTA 5GTA 5

GTA 5GTA 5

GTA 5GTA 5

GTA 5