O firmă îi oferă 34.000 de euro unui gamer pentru a se juca timp de un an pe PC

Autor: Adrian Popa | 27.01.2021
O firmă îi oferă 34.000 de euro unui gamer pentru a se juca timp de un an pe PC
Foto: Pixabay

Un producător de PC-uri de gaming a anunțat că îi oferă 30.000 de lire sterline (aproape 34.000 de euro) unui gamer pentru a se juca timp de un an pe produsele sale.

Firma OPSYS, fondată recent, crede că astfel banii sunt mai bine cheltuiți decât dacă ar fi investiți în publicitate. „În loc să îi oferim unui tip din publicitate 30.000 de lire sterline pentru a promova cele mai puternice computere de gaming din lume, noi îți oferim ție 30.000 de lire sterline pentru a te juca pe ele”, a transmis firma din Stockport, Marea Britanie.

Persoana căutată trebuie să fie gamer împătimit și să fie la curent cu ce se întâmplă în industrie, inclusiv pe platformele online dedicate jocurilor video.

Citește și: Și-a instalat un sistem de minare de criptomonede în BMW, doar pentru a-i „enerva pe gameri”

Firma le cere celor care doresc să aplice pentru job să publice pe rețelele de socializare clipuri cu o lungime maximă de 60 de secunde în care să explice de ce sunt persoanele potrivite pentru poziție.

Anunțul a generat multă publicitate gratuită pentru OPSYS. Nu știm, deocamdată, dacă pot participa doar persoane din Marea Britanie sau și din alte țări.

Cei interesați pot aplica pentru job până pe 9 aprilie, iar un interviu de angajare va avea loc pe 12 aprilie.

Nu este exclus ca totul să nu fie altceva decât o cascadorie de marketing.

Sursa: PCGamer

Citește și: Cum a slăbit o femeie gamer 68 de kilograme într-un an

Urmărește Go4Games.ro pe Google News