Hellraid – dezvoltarea jocului a fost stopată

Autor: Cosmin Aionita | 22.05.2015
Hellraid – dezvoltarea jocului a fost stopată

Studioul polonez Techland a anunţat că dezvoltarea first person slasher-ului Hellraid, programat pentru 2015, a fost oprită pentru moment, resursele urmând să fie redirecţionate pentru a facilita realizarea de conţinut suplimentar pentru Dying Light.

Conform declaraţiei oficiale, Techland a realizat pe parcursul ultimelor luni câteva analize interne, concluzia acestora fiind ca Hellraid, în stadiul actual al proiectului, nu ar atinge standardele calitative pe care echipa producătoare şi le-a autoimpus. Aşadar, Hellraid va fi regândit pornind de la conceptele de bază, jocul urmând să fie “reinventat”.

Hellraid trebuia să fie un action RPG first person, cu accentul pus pe luptele corp la corp, preferabil desfăşurate cu ajutorul unor arme cât mai ascuţite.Pe lângă obişnuitele explorare, quest-uri, looting, weapon crafting, dezvoltarea personajelor, personalizarea echipamentului etc., Hellraid ar fi trebuit să fie livrat alături de o componentă multiplayer cooperativ pentru până la patru jucători.

Hellraid