Rune: Ragnarok, anunţat oficial de Human Head Studios

Autor: Cosmin Aionita | 31.08.2017
Rune: Ragnarok, anunţat oficial de Human Head Studios

Human Head Studios (echipă cunoscută mai ales pentru prima iteraţie a shooter-ului Prey, precum şi pentru Rune, jocul de acţiune cu vikingi) a dezvăluit în mod oficial următorul proiect al companiei: Rune: Ragnarok, un RPG open-world, continuare directă a deja clasicului Rune.

După cum lasă de înţeles şi numele, Rune: Ragnarok se va întoarce din nou în universul de inspiraţie nordică în care zeii, bestiile şi oamenii se confruntă, încercând să supravieţuiască. Jucătorii vor putea jura credinţă unuia dintre zeii mitologiei nordice, căpătând astfel abilităţi speciale, ce se vor putea dovedi deosebit de utile în diferitele activităţi din Rune: Ragnarok: jefuirea satelor inamice, luptele împotriva morţilor vii, expediţiile navale către tărâmuri noi sau crafting-ul de arme noi.

Rune: Ragnarok este finanţat integral de ESDF Management, o companie specializată pe susţinerea financiară a dezvoltării de jocuri. Jocul este produs pentru PC, nefiind încă oferite detalii despre o eventuală dată de lansare.

Rune Ragnarok