Star Wars: The Old Republic – data de lansare şi informaţii despre preţul abonamentelor

| 27.09.2011
Star Wars: The Old Republic – data de lansare şi informaţii despre preţul abonamentelor

Iată că după ani de zile de muncă, studioul BioWare este gata în sfârşit să lanseze poate cel mai aşteptat MMORPG din ultima vreme – Star Wars: The Old Republic. În cadrul prezentării realizate cu ocazia Eurogamer Expo, cei de la BioWare, împreună cu publisherii Electronic Arts şi LucasArts, au confirmat datele de lansare ale jocului, precum şi preţurile abonamentelor necesare pentru a juca Star Wars: The Old Rebublic.

Cei care plănuiau un concediu prelungit în preajma lansării lui The Old Republic pot sta acum liniştiţi: jocul va fi lansat chiar în ajunul sărbătorilor de iarnă, oferind astfel aspiranţilor la titultura de cavaler Jedi ocazia să-şi satisfacă pofta de Star Wars virtual fără a-şi sacrifica locul de muncă. Astfel, jocul va fi lansat pe 20 decembrie 2011 în America de Nord şi două zile mai tarziu, pe 22 decembrie, în Europa.

Într-o eră în care mai toate titlurile MMO au adoptat modelul free-to-play, EA şi BioWare sunt foarte încrezători în produsul lor, impunând următoarele preţuri pentru abonamentele la Star Wars: The Old Republic: 14.99$/8.99£/12.99€ pentru o lună, 41.97$/25.17£/35.97€ pentru trei luni şi 77.94$/46.14£/65.94€ pentru şase luni de joc. Pachetul iniţial va include 30 de zile de joc gratuite.

Care care doresc să achiziţioneze Star Wars: The Old Republic în regim digital vor fi nevoiţi să apeleze la serviciul Origin, singura metodă de distribuţie digitală agreată de Electronic Arts.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News