Batman Arkham Origins la Gamescom 2013: Firefly, Deathstroke şi mănuşi electrizate

| 23.08.2013
Batman Arkham Origins la Gamescom 2013: Firefly, Deathstroke şi mănuşi electrizate

Warner Bros. a prezentat o scurtă demonstraţie de gameplay din Batman: Arkahm Origins la Gamescom 2013, făcând astfel introducerea pentru încă unul dintre răufăcătorii din joc: Firely. Prin intermediul acestui demo, am putut admira noile mănuşi electrizate ale lui Batman, pe care acesta le poate folosi în luptă pentru a elimina mult mai uşor inamicii echipaţi cu scuturi.

De asemenea, am avut ocazia de a încerca noul mod challenge 1 vs. 100, în care l-am putut controla pe Deathstroke (personaj ce va fi accesibil prin intermediul DLC-ului oferit la precomandă). Fanii Arkham Asylum şi Arkham City nu ar trebui să-şi facă probleme: Arkham Origins pare să calce pe urmele predecesorilor, realizatorii promiţând un joc de calitate, ce nu ar trebui să dezamagească fanii seriei. În continuare puteţi urmări trailer-ul dedicat lui Firefly.

Acţiunea din Batman: Arkham Origins va fi plasată într-un Gotham City extins şi va conţine o poveste originală care se va desfăşura cu câţiva ani înaintea evenimentelor din Batman: Arkham Asylum şi Batman: Arkham City. Întrucât povestea are loc înainte de apariţia celor mai periculoşi criminali din Gotham City, Batman: Arkham Origins prezintă un Batman tânăr şi neexperimentat, care se va lupta cu infractorii pentru a deveni Cavalerul Întunecat.

Batman: Arkham Origins va fi lansat pe 25 octombrie 2013, pentru PC, Xbox 360, PlayStation 3 şi Nintendo Wii U.

Batman Arkham Origins

Urmărește Go4Games.ro pe Google News