Darksiders 2 vă face cunoştinţă cu Moartea

| 25.01.2012
Darksiders 2 vă face cunoştinţă cu Moartea

Primul Darksiders a fost una dintre suprizele plăcute din 2010, responsabili pentru realizarea acestuia fiind studioul Vigil Games şi artistul Joe Madureira, fost membru al echipei de la Marvel Comics.

În prim plan era War, unul dintre cei patru călăreţi ai Apocalipsei, păcălit de forţele întunecate şi nevoit să dea startul Apocalipsei înainte de vreme. War se avânta într-o aventură de proporţii, în încercarea de a-şi dovedi nevinovăţia. Convins de succesul primului Darksiders, publisherul THQ a anunţat anul trecut o continuare, chiar înainte de E3 2011.

De această dată, în Darksiders II eroul principal este Death, un alt cavaler al Apocalipsei, care foloseşte însă un cu totul alt stil de luptă faţă de War. Death îşi poate folosi coasa în două moduri, fie ca armă independentă, fie împărţită în două săbii separate, şi poate culege resurse de la inamicii doborâţi. De altfel, trailer-ul de mai jos se concentrează special pe prezentarea noului erou principal, iar în galeria ataşată puteţi admira cele mai noi imagini din Darksiders II.

Darksiders II foloseşte acelaşi Unreal Engine 3 care a stat şi la baza primului titlu al seriei, şi va fi lansat în această vară pentru PC, Xbox 360 şi PlayStation 3. De asemenea, va exista şi o versiune pentru consola Nintendo Wii U.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News