Oddworld: Abe’s Oddysee va primi un remake HD

| 02.10.2012
Oddworld: Abe's Oddysee va primi un remake HD

Oddworld Inhabitants a anunţat faptul că unul dintre jocurile clasice ale companiei – Oddworld: Abe’s Oddysee (1997) – va beneficia de un „remake HD„, de modernizarea acestuia urmând să se ocupe studioul Just Add Water.

Noul joc va purta numele de Oddworld: Abe’s Oddysee New N’ Tasty, prezentarea grafică bidimensională, caracteristică jocurilor apărute în a doua parte a anilor ’90, urmând sa fie înlocuită de o grafică 3D adusă la zi. În rest, va fi păstrat atât stilul artistic, cât şi gameplay-ul clasic, Oddworld: Abe’s Oddysee New N’ Tasty păstrând cam 80-90% din conţinutul original nealterat.

A fost eliminat însă conceptul de a progresa din ecran în ecran, lumea de joc fiind acum continuă, iar camera îşi schimbă subtil unghiurile, pentru a oferi o perspectivă cât mai spectaculoasă asupra mediului de joc, acum remodelat în 3D. De asemenea, s-a renunţat la filmele prerenderizate din original, acestea urmând a fi înlocuite de secvenţe cinematice realizate cu ajutorul noului motor grafic 3D.

Oddworld: Abe’s Oddysee New N’ Tasty va fi lansat în toamna anului 2013 pentru PC, Xbox 360, PlayStation 3 şi PlayStation Vita.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News