Max Payne 3 revizitează New York-ul

| 19.03.2012
Max Payne 3 revizitează New York-ul

În momentul în care Rockstar Games a dezvăluit că acţiunea din viitorul Max Payne 3 se va desfăşura în oraşul Brazilian São Paulo, fanii cu vechime ai seriei şi-au declarat nemulţumirea, considerând că noul mediu de joc nu se încadrează în curentul „noir”, caracteristic primelor două titluri Max Payne.

De asemenea, comunitatea a avut din start un dinte împotriva noii înfăţişări a eroului principal, gras, cu barbă şi chelie. Se pare că Rockstar a ascultat de ambele doleanţe ale fanilor, confirmând faptul că o porţiune a noului Max Payne 3 se va desfăşura în New York, în aceste momente ale jocului Max păstrându-şi look-ul clasic din precedentele jocuri ale seriei.

Max Payne 3

Anunţul a fost acompaniat de patru imagini noi din Max Payne 3, pe care le puteţi admira în galeria ataşată. De asemenea, a fost confirmată prezenţa locaţiilor din New York şi în componenta multiplayer a jocului.

Max Payne 3 va fi lansat în Europa pe 18 mai 2012 pentru PlayStation 3 şi Xbox 360, versiunea de PC fiind aşteptată pe 1 iunie.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News