Max Payne 3 – violenţa în imagini şi trailer nou! (UPDATE)

| 16.03.2012
Max Payne 3 – violenţa în imagini şi trailer nou! (UPDATE)

Update: Cei de la Rockstar Games s-au ţinut de cuvânt şi au lansat cel de-al treilea episod al seriei Max Payne 3 Design and Technology, de această dată dedicat efectelor speciale şi secvenţelor cinematice din joc.


Rockstar Games a lansat încă o colecţie cuprinzătoare de imagini din viitorul Max Payne 3. De asemenea, cei de la Rockstar au promis că, în cursul acestei seri, vor lansa încă un trailer din cel de-al treilea Max Payne. Acesta va face parte din seria Max Payne 3 Design and Technology, urmând a fi dedicat efectelor vizuale şi secvenţelor cinematice din noul joc.

Max Payne 3

În Max Payne 3, eroul şi-a abandonat cariera de detectiv al NYPD, angajându-se drept gardă de corp a lui Rodrigo Branco, un foarte bogat om de afaceri brazilian. Firul evenimentelor este declanşat de răpirea tinerei sale soţii, frumoasa Fabiana. Bineînţeles, sarcina de a o salva cade pe umerii lui Payne, care, pentru a-şi atinge obiectivul, va avea de înfruntat găştile de nelegiuţi din favele, o grupare paramilitară, precum şi propriul său trecut.

Dacă ar fi să ne luăm după screenshot-urile lansate până acum, în Max Payne 3 vom avea ocazia de a retrăi mai multe perioade ale vieţii fostului detectiv din New York. De asemenea, pentru prima oară în cadrul seriei, Max Payne 3 va oferi şi un mod de joc multiplayer.

Max Payne 3 va fi lansat în Europa pe 18 mai 2012 pentru PlayStation 3 şi Xbox 360, versiunea de PC fiind aşteptată pe 1 iunie.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News