Metro: Last Light refuză Nintendo Wii U şi primeşte un nou trailer

| 22.11.2012
Metro: Last Light refuză Nintendo Wii U şi primeşte un nou trailer

După ce a fost amânat de mai multe ori din cauza problemelor financiare prin care trece publisher-ul THQ, iată că Metro: Last Light primeşte un nou trailer, de această dată fiind vorba despre un live action video (realizat cu ajutorul actorilor reali). Este vorba despre un prezicător ce prevede dezastrul nuclear prin care Moscova urma să treacă, devenit mai apoi un fel de lider spiritual al supravieţuitorilor din subteran.

Acţiunea din Last Light va continua povestea lui Metro 2033, formula de joc fiind păstrată: elementele de first person shooter vor fi din nou îmbinate cu cele de survival horror clasic. Povestea din Metro: Last Light a fost concepută în colaborare cu Dmitry Glukhovsky, autorul romanului Metrou 2033, carte ce a stat la baza primului joc din serie.

Metro: Last Light este aşteptat pentru PC, Xbox 360 şi PlayStation 3 în cursul anului viitor. Recent, reprezentanţii studioului producător – ucrainienii de la 4A Games – au declarat că nu au de gând să realizeze o versiune de Metro: Last Light pentru Nintendo Wii U, procesorul noii console de la Nintendo fiind mult prea slab pentru a rula jocul lor.

Metro Last Light

Urmărește Go4Games.ro pe Google News