The Elder Scrolls Online are date de lansare!

| 12.12.2013
The Elder Scrolls Online are date de lansare!

Bethesda a confirmat în sfârşit datele la care jucătorii din întreaga lume se vor putea avânta în universul din The Elder Scrolls Online. Astfel, cei care preferă să joace pe PC şi Mac vor putea pune mâna pe The Elder Scrolls Online începând cu 4 aprilie 2014.

Cei care plănuiesc sa joace pe PlayStation 4 şi Xbox One vor fi nevoiţi să mai aştepte un pic, jocul urmând să fie lansat în iunie 2014 pentru aceste două console. Anunţul a fost acompaniat de un nou trailer din The Elder Scrolls Online, pe care-l puteţi urmări în continuare.

The Elder Scrolls Online se află în dezvoltare la ZeniMax Online Studios, acţiunea urmând să se desfăşoare în tărâmul Tamriel, cu nu mai puţin de 1000 de ani înainte de evenimentele din The Elder Scrolls V: Skyrim. Cu experienţă în alte titluri de gen (cum ar fi Dark Age of Camelot), echipa producătoare ţinteşte să realizeze cel mai bun MMORPG posibil, The Elder Scrolls Online fiind gândit ca un pachet online complet (facţiuni, Player vs. Player etc.).

După moda World of Warcraft, The Elder Scrolls Online va fi lansat sub forma de joc oferit contra cost, accesul la serverele online urmând a fi condiţionat de plata unui abonament lunar.

The Elder Scrolls Online

Urmărește Go4Games.ro pe Google News