GTA V pe PC? Apar şi mai multe indicii…

| 21.01.2014
GTA V pe PC? Apar şi mai multe indicii...

Petiţia pentru versiunea de PC a jocului Grand Theft Auto V a depăşit 660 000 de semnături, momentul fiind cum nu se poate mai potrivit pentru ca noi indicii să-şi facă apariţia în sprijinul acestei supoziţii.

Este vorba despre un log care contorizează nu mai puţin de 150 de pagini de erori şi buguri raportate în decursul perioadei de dezvoltare a lui GTA V, în perioada aprilie 2009 – august 2013. Documentul conţine peste 170 de erori referitoare la versiunea pentru PC a jocului, înregistrate începând cu iunie 2012.

Sunt mentionaţi termini precum suportul pentru DirectX 11, o opţiune pentru setarea efectului „smog”, o variabilă „lastgen”, precum şi referinţe la executabilele pentru sistemele de operare pe 32 şi 64 de biţi. Vă puteţi convinge singuri aruncând o privire asupra imaginilor de mai jos.

GTA 5

GTA 5

GTA 5

GTA 5

GTA 5

GTA 5

De asemenea, circulă zvonuri referitoare la o iminentă dată de lansare a versiunii pentru PC a jocului Grand Theft Auto V. Deşi această ediţie nici măcar nu a fost confirmată de Rockstar Games, Thiago Diniz, un reprezentant al lanţului magazinului Nuveem din Brazila, a confirmat că GTA V va fi lansat pe PC pe 12 martie 2014. Acelaşi gen de rapoarte se crede că au provenit şi din partea Amazon, data de 12 martie 2014 fiind menţionată într-o convorbire cu un client.

Astfel, din ce în ce mai multe dovezi indică faptul că GTA V pentru PC se află într-adevăr în planurile Rockstar Games, un anunţ oficial lăsându-se în continuare aşteptat.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News