Electronic Arts adaugă un nou mod în Apex Legends: Winter Express

Autor: Vlad Ionescu | 02.12.2020
Electronic Arts adaugă un nou mod în Apex Legends: Winter Express

Producătorii lui Apex Legends, unul dintre cele mai populare titluri de tipul Battle Royale, au lansat un nou mod de joc pentru utilizatori: Winter Express. Deși acest mod va fi valabil doar până la sfârșit anului, gamerii au fost plăcut surprinși de această inițiativă.

În timpul evenimentului, modul popular Winter Express oferă jucătorilor de Apex Legends o mulțime de obiecte, produse noi în shop-uri, precum și o serie nouă de activăți, toate acestea fiind valabile până pe data de 4 ianuarie 2021. Magazinul din modul online va conține, de asemenea, atât skin-uri noi, cât și skin-uri reintroduse în joc, toate fiind la dispoziția gamerilor în schimbul unei sume de bani virtuali. Pe lângă asta, producătorii jocului oferă și foarte multe recompense gratuite, acestea fiind valabile pentru utilizatorii ce vor obține puncte în acest mod al jocului.

Ce este modul Winter Express LTM și ce oferă nou

În dorința de a diversifica dinamica jocului, Electronic Arts au lansat un nou mod de joc, WELTM fiind foarte diferit de formatul clasic de Battle Royale. În Winter Express, trei echipe se vor lupta pentru a obține control asupra trenului ce va circula în jurul World Edge și se va opri doar în anumite platforme. Acest format de joc a devenit foarte rapid popular în Apex Legends, iar pentru acest an, producătorii jocului au venit și cu o serie de îmbunătățiri. Spre exemplu, jucătorii se vor respawna în zona Kings Canyon, acest lucru permițându-le echipelor scanarea câmpului de luptă înainte de atac.

În ediția de anul acesta a evenimentului, Holo-Day Bash are și câțiva invitați speciali. Revenant, Loba, Rampart și Horizon și-au făcut apariția în Apex după lansarea Winter Express, fiecare erou venind și cu o serie nouă de abilități și puteri.

Pe lângă noile obiecte, valabile în magazinul virtual al jocului, Electronic Arts oferă premii și recompense gratuite pentru gameri. Toți utilizatorii ce vor juca Apex Legends în perioada 1 decembrie 2020 – 4 ianuarie 2021, vor fi recompensați, premiile fiind compuse din arma lui Frostwolf și skin-urile rare ale eroilor Bloodhound / Horizon. În plus, pentru gamerii ce vor să își folosească monedele în magazinul virtual, skin-ul lui Wraith Voidwalker este din acest moment valabil pentru toți utilizatorii. De asemenea, skin-urile pentru Revenant și Loba au fost adăugate.

Sursa: GamePedia.com

Urmărește Go4Games.ro pe Google News