Parteneriatul dintre jocul Fortnite și DC Comics le-ar putea oferi gamerilor un nou skin

Autor: Vlad Ionescu | 19.04.2021
Parteneriatul dintre jocul Fortnite și DC Comics le-ar putea oferi gamerilor un nou skin
Foto: Batman Arkham Knight (c) Warner Bros. Interactive Entertainment

Cei de la Epic Games sunt recunoscuți pentru creativitatea și conținutul divers pe care-l oferă în Fortnite, acesta fiind unul dintre motivele pentru care jocul se bucură de o asemenea popularitate în rândurile jucătorilor. De la evenimente tematice, concerte și diferite skin-uri, producătorii se asigură că utilizatorii Fortnite nu au de ce să se plictisească.

Conform unor leak-uri, este foarte probabil ca personajul Deathstroke din benzile desenate DC să reprezinte viitoarea adăugare în Fortnite. Sezonul 6 al Fortnite a fost lansat luna trecută și a adus nume destul de mari, precum Lara Croft, din seria Tomb Raider, și personajul Raven din Teen Titans Rebirth sau Aloy din Horizon Zero Dawn. În încercarea de a continua să ofere conținut nou, Epic Games a anunțat recent un crossover între DC Comics și Fortnite. Parteneriatul, intitulat Batman / Fortnite: Zero Point, le oferă jucătorilor șansa de a intra în lumile a șase cărți de benzi desenate. Narațiunea se învârte în jurul lui Batman, care este aruncat într-un mediu complet diferit, trebuie să-și croiască drum printre noi răufăcători pentru a-și aminti cine este cu adevărat și cum a “aterizat” în acest joc Battle Royale.

Benzile desenate vor oferi recompense în jocul video!

Conform Dexerto, fiecare număr al revistei de benzi desenate conține un cod ce poate fi folosit pentru a revendica și descărca skin-uri de personaje DC. Într-o postare, ShiinaBR, un leaker cunoscut în scena de Fortnite, a dezvăluit coperta celui de-al patrulea număr al revistei de benzi desenate, ce-l prezintă pe Deathstroke, alături de Batman și Catwoman. Iar jucătorii sunt din ce în ce mai entuziasmați de perspectiva de a în pielea popularului personaj DC Comics. Alte leak-uri indică faptul că un planor pentru Deathstroke va introdus în joc, iar mulți cred că acest planor va fi oferit jucătorilor drept recompensă pentru achiziționarea acestui al patrulea număr al miniseriei digitale.

Sursa: Dexerto.com

Urmărește Go4Games.ro pe Google News