Valve a realizat schimbări la nivelul hărților disponibile pentru următorul turneu major de Counter-Strike: Global Offensive

Autor: Vlad Ionescu | 05.05.2021
Valve a realizat schimbări la nivelul hărților disponibile pentru următorul turneu major de Counter-Strike: Global Offensive
Foto: Valve

Următorul eveniment major din scena competitivă a jocului Counter-Strike: Global Offensive, programat la Stockholm, le aduce organizațiilor o schimbare la nivelul hărților ce vor fi folosite în turneu. Valve s-a hotorât să schimbe un pic dinamica competiției, eliminând harta Train și, ulterior, anunțând faptul că Ancient o va înlocui la unul dintre cele mai importante evenimente ale anului.

Deși Train era una dintre cele mai populare și apreciate hărți ale jocului, se pare că organizatorii vor să le ofere atât gamerilor, cât și spectatorilor, un eveniment cât mai diversificat și spectaculos. Harta Ancient a fost introdusă în anul 2020, odată cu operațiunea Broken Fang. Foarte similară cu Aztec, una dintre preferatele jucătorilor de Counter-Strike 1.6, Ancient a fost dezvoltată pentru a fi o hartă competitivă. Acțiunea se desfășuară într-un templu antic și are o mulțime de elemente specifice, cum ar fi roci cu mușchi și diferite gropi. Această modificare este cea mai recentă actualizare de hărti la nivel competitiv, din 2019 și până acum, atunci când Vertigo a fost oficial introdusă.

Harta Ancient a fost actualizată pentru ambele părți de joc!

Odată cu operațiunea Broken Flag, harta Ancient a primit și câteva actualizări la nivelul structurii, în special în privința unui bomb site, și adăugarea unor căi suplimentare pentru ca anti-teroriștii să poată ajunge în site. De asemenea, a fost adăugat și un tunel unde echipele se pot duela pe distanțe lungi, folosind AWP-ul sau diferite arme rifle. Deși Flashpoint 3 este un eveniment RMR ce contribuie la stabilirea echipelor participante la Major, Valve a confirmat faptul că Train încă va fi folosită pentru acest turneu.

De la organizații și până la jucători casual de CSGO, toată lumea a fost surprinsă de faptul că Train va fi eliminată din competiții. Tradiția celor de la Valve atunci când vine vorba de hărți active este de a scoate o hartă veche, oferindu-i în acest timp o serie de actualizări și întroducând-o ulteiror într-o operațiune nouă. Acest exemplu a fost valabil și pentru hărți precum Dust 2, Inferno și Nuke.

Sursa: DotEsports.com

Urmărește Go4Games.ro pe Google News