Diablo 3 va fi lansat în aprilie?

| 05.03.2012
Diablo 3 va fi lansat în aprilie?

Din categoria „presupuse date de lansare pentru Diablo III„, astăzi avem de-a face cu noi astfel de zvonuri. Primii pe listă sunt olandezii de la Bart Smit, un lanţ de magazine specializate în jucării, echipamente multimedia şi electronice. Aceştia au anunţat, prin intermediul unui catalog de produse, că Diablo III va fi disponibil începând cu data de 19 aprilie 2012.

Diablo 3

Între timp însă, se pare că lucrurile au suferit unele modificări, site-ul oficial Bart Smit listând Diablo III cu o nouă presupusă dată de lansare: 30 mai 2012.

În cealaltă tabără îi avem pe cei de la Amazon Italia, care, conform paginii dedicate jocului celor de la Blizzard, vor onora comenzile de Diablo III începând cu 17 aprilie 2012.

Diablo 3

Acestea nu sunt primele ocazii când diferite lanţuri de magazine au listat presupuse date de lansare pentru Diablo III. Conform Blizzard, nimeni nu îi poate împiedica pe retaileri să scornească astfel de date pentru jocurile pe care le comercializează.

Micah „Bashiok” Whipple, community manager-ului celor de la Blzzard, a insistat însă asupra faptului că un anunţ de o asemenea importanţă va fi realizat prin intermediul unui comunicat oficial de presă din partea Blizzard şi nu cu ajutorul retailerilor.

Conform celor mai noi informaţii oficiale venite din partea Activision Blizzard, Diablo III va fi lansat în cel de-al doilea trimestru al acestui an, undeva în intervalul aprilie-iunie 2012.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News