VIDEO: Trailer nou pentru filmul „Gran Turismo”

Autor: Adrian Popa | 21.07.2023
VIDEO: Trailer nou pentru filmul „Gran Turismo”
Foto: YouTube/Sony Pictures Entertainment

Cu doar trei săptămâni înainte de debutul pe marile ecrane al filmului, Sony Pictures a publicat un nou trailer pentru „Gran Turismo”. Pelicula este bazată pe o poveste reală și pe celebra serie de jocuri video cu același nume.

Filmul este regizat de Neill Blomkamp („Disrict 9”, „Elysium”) și spune povestea lui Jann Mardenborough, un adolescent care a devenit pilot profesionist în viața reală după ce a câștigat mai multe competiții de gaming. Rolul principal este jucat de Archie Madekwe, care a apărut în filmul „Midsommer” și în serialul „See”.

Din distribuția filmului mai fac parte David Harbour, Orlando Bloom, Darren Barnet, Geri Halliwell și Djimon Hounsou.

Filmul va debuta, exclusiv în cinematografe, pe 11 august.

Posterul oficial pentru „Gran Turismo”.

Publicat în urmă cu 24 de ore, trailerul a strâns deja 3,4 milioane de vizualizări pe YouTube. Printre cei care au comentat pe platformă s numără Nick McMillen, devenit și el pilot profesionist de curse datorită GT Academy.

„Nu mai am răbdare! Mă simt privilegiat să fiu unul dintre puținii care au trăit această realitate nebună. O poveste minunată pentru Jann și ceilalți 20 de piloți, inclusiv eu, care au trecut de la cursele în simulatoare la mașini reale datorită GT Academy”, a scris McMillen.

Franciza Gran Turismo (GT), dezvoltată de Polyphony Digital exclusiv pentru consolele Sony, a debutat în 1997, iar până astăzi au fost vândute peste 80 de milioane de copii în toată lumea. Consolele pentru care titlurile sunt disponibile sunt: PlayStation, PlayStation 2, PlayStation 3, PlayStation 4, PlayStation 5 și PlayStation Portable.

Cel mai nou joc din serie, Gran Turismo 7, a debutat în martie 2022. Puteți citi review-ul nostru aici.

Ne puteți urmări și pe pagina oficială de Facebook!

Urmărește Go4Games.ro pe Google News