Gadget potrivit pentru dormitorul unui gamer, disponibil în curând la Lidl

Autor: Alex Manole | 20.03.2023
Gadget potrivit pentru dormitorul unui gamer, disponibil în curând la Lidl

Lidl va avea în această săptămână o ofertă bogată de electronice și accesorii pentru smartphone-uri. Un alt dispozitiv inedit, care îi va interesa pe pasionații de tehnologie, este plafonieră LED cu difuzor Bluetooth care se va găsi în magazine. Aceasta va permite rularea de muzică de pe smartphone-uri sau alte dispozitive compatibile.

Dispozitivul, oferit sub marca Livarno Home, poate fi controlat din telecomanda dedicată. Intensitatea luminii poate fi schimbată, la fel și modul de iluminare (lumină albă sau diferite culori). Există chiar și un buton dedicat RGB, care va fi apreciat de gameri. Este disponibilă și funcție de temporizator pentru stingerea automată a luminii după 30 de minute.

Lidl

Plafoniera are dimensiunile 40 x 8 cm, o greutate de 1,05 kg și o putere de 20,7 W. Fluxul luminos maxim este de 2.200 de lumeni.

Citește și: Construiești PC-uri și setup-uri de gaming? Iată cea mai bună șurubelniță cu acumulator

Potrivit producătorului, plafoniera poate funcționa 25.000 de ore neîntrerupt. În pachet este inclus și un suport de perete pentru telecomandă.

Dispozitivul va ajunge joi în magazinele companiei și va costa 219 lei. Va beneficia, ca și alte produse oferite sub mărci Lidl, de garanție de 3 ani.

Pentru cei care doresc o boxă portabilă obișnuită, în oferta Lidl a intrat luni un model Silvercrest, cu Bluetooth și radio, tot la prețul de 219 lei. Dispozitivul are putere de 5W și autonomie maximă de 9 ore.

Foto: Lidl.de

Urmărește Go4Games.ro pe Google News