Review Aqirys Alnair – vârful de gamă în materie de căști wireless

Autor: Ionuț Vîlciu | 15.01.2024
Review Aqirys Alnair - vârful de gamă în materie de căști wireless

Orice gamer care se respectă știe că, pentru a avea o experiență de joc completă, o pereche de căști nu poate să lipsească din setup-ul personal. Sunetul de calitate ajută la senzația de imersiunea în joc, astfel că o pereche de căști trebuie să ofere atât sunet de bună calitate, dar și să fie ergonomică, pentru a nu crea vreun disconfort în timpul sesiunilor de gaming.

Cu toate că este un brand destul de tânăr în industria perifericelor de gaming, Aqirys are o gamă complexă de produse, de la tastaturi și modele de mouse, la carcase pentru PC. De asemenea, brandul românesc are și o gamă de câști de gaming și a ajuns să fie o alegere populară printre jucătorii ce caută performanțe bune la un preț accesibil.

Aqirys are un nou vârf de gamă, iar acela este reprezentat de headset-ul Alnair

Alnair este vârful de gamă în materie de căști de la Aqirys, oferind un design diferit, comparativ cu restul produselor, dar și funcții pe care nu le vom întâlni pe acelea. Designul îmi aduce aminte de unele modele de la Logitech, dar nu este un lucru rău deloc.

Headset-ul are un aspect premium, fiind realizat din materiale solide, plăcute la atingere, iar banda din aluminiu îi va conferi durabilitate sporită în timp. Driverele de 40 mm folosesc cupe finisate cu piele ecologică, fiind foarte confortabile chiar și în timpul sesiunilor mai lungi de gaming, însă mi-ar fi plăcut ca partea de sus să aibă puțin mai mult burete. La 300 de grame, atât cât cântăresc căștile, o amortizare suplimentară ar fi fost bine primită.

Avem de-a face cu un set de căști wireless, care pot fi conectate, în principiu, la orice dispozitiv. Dispun de conectivitate Bluetooth, dar și prin intermediul unui dongle inclus în pachet. Dacă le folosiți doar pentru muzică, conectarea prin Bluetooth este suficientă, dar dacă doriți să jucați ceva, în special jocuri de tip shooter, recomand să folosiți conexiunea prin dongle la 2,4 GHz pentru a elimina orice delay.

Citește review-ul complet pe Go4it.ro

VIDEO

Urmărește Go4Games.ro pe Google News