Bărbatul care s-a „îndrăgostit” de Brad Pitt la filmările pentru „Troy”: Atât de frumos!

Autor: Alex Manole | 16.08.2022
Bărbatul care s-a „îndrăgostit” de Brad Pitt la filmările pentru „Troy”: Atât de frumos!

Brian Cox a declarat că atunci când l-a văzut pe Brad Pitt îmbrăcat în armură în timpul filmărilor la „Troy” a rămas uimit.

„Îmi amintesc că la un moment dat îl așteptam pe Brad. Nu mai apăruse în astfel de costume… Brad a intrat pe platou, iar mie mi-a picat fața deoarece era foarte frumos. Sunt heterosexual, dar am zis ‘Dumnezeule, acest bărbat e superb’. Ce șansă are cineva să joace alături de acest bărbat frumos, frumos?”, a declarat actorul, pentru Variety.

Cox, acum în vârstă de 75 de ani, l-a interpretat pe Agamemnon, în film. A fost un rol pe care actorul și l-a dorit mult. „Am știut că eram omul potrivit pentru rol”, a spus el.

Brian Cox (Foto: Profimedia Images)

„Troy” a realizat încasări de peste 500 de milioane de dolari la nivel mondial și a fost nominalizat pentru un Premiu Oscar, la categoria costume.

În film au mai jucat, pe lângă Brad Pitt și Cox, actorii: Eric Bana, Orlando Bloom, Diane Kruger, Sean Bean, Brendan Gleeson și Peter O’Toole.

Brian Cox își promovează în această perioadă cartea de memorii, numită „Putting the Rabbit in the Hat”. Cu siguranță acolo fanii vor găsi mai multe anecdote interesante din viața starului.

Cei cărora le-a plăcut „Troy” și sunt pasionați de istoria antică pot retrăi atmosfera din film jucând A Total War Saga: TROY, titlu disponibil pe Steam.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News