Bărbatul care și-a agresat partenera cu o consolă Xbox, condamnat. Decizia luată de judecător în legătură cu dispozitivul

Autor: Adrian Popa | 06.07.2022
Bărbatul care și-a agresat partenera cu o consolă Xbox, condamnat. Decizia luată de judecător în legătură cu dispozitivul
Foto: Pixabay

Un bărbat de 30 de ani, care și-a lovit partenera cu o consolă Xbox care nu funcționa corespunzător, a fost condamnat la închisoare în Irlanda.

Incidentul s-a petrecut pe 9 martie 2022, în localitatea Lawrencetown. Michael Yeo a fost condamnat la opt luni de închisoare. Yeo ar fi agresat-o în trecut inclusiv pe mama lui.

Era beat și iritat de problemele consolei Xbox

Se pare că bărbatul era frustrat din cauza problemelor tehnice pe care le avea consola. El a obligat-o pe iubita lui să îl ducă la Belfast pentru a remedia problema. La întoarcere, însă, dispozitivul a continuat să nu funcționeze corect.

Yeo, cunoscut pentru temperamentul violent, era beat când a izbit-o pe femeie după cap cu consola, după ce o lovise mai înainte cu pumnul. Victima a reușit să îi dea un mesaj tatălui ei, care a anunțat poliția. În urma atacului, femeia a fost rănită.

Citește și: Microsoft vrea să introducă reclame în unele jocuri pentru Xbox. Unde vor fi afișate

În același caz, agresorul furios a avariat trei uși și a distrus un întrerupător de lumină.

„Acest bărbat trebuie să se privească lung și să descopere care este rădăcina comportamentului său față de femei în anumite circumstanțe”, a declarat judecătorul care s-a ocupat de caz. Acesta l-a avertizat pe Yeo că în viitor va primi pedepse tot mai grele dacă nu se schimbă.

După ce va ieși din închisoare, bărbatul nu va mai avea voie să se apropie timp de doi ani de victimă. Interesant este faptul că judecătorul a ordonat și distrugerea consolei Xbox cu care a fost lovită femeia. Apărarea ei a cerut acest lucru, deoarece dispozitivul a fost folosit ca o armă.

Sursa: The County Down Outlook