BMW face apel la șoferii mașinilor produse de companie: Folosiți această dotare

Autor: Alex Manole | 30.06.2022
BMW face apel la șoferii mașinilor produse de companie: Folosiți această dotare
Foto: Pixabay

Producătorul auto german BMW a făcut apel la șoferii care conduc mașinile pe care le produce să folosească o dotare obligatorie, foarte utilă, a mașinii. Cei care dețin aceste vehicule au devenit faimoși în toată lumea pentru faptul că nu folosesc în mod constant luminile de semnalizare.

„Folosiți semnalizările”, a transmis, pe Twitter, reprezentanța din America de Nord a companiei, care este urmărită de peste 630.000 de utilizatori. Postarea a devenit virală și a generat mii de reacții.


„Nu avem nevoie de ele, noi conducem BMW-uri”, a scris (în glumă?) un utilizator. „Au BMW-urile lumini de semnalizare, este o opțiune disponibilă din fabrică?”, a glumit altcineva.

Ulterior, BMW a venit cu o nouă postare: „Știm că șoferii de BMW sunt cei mai buni de pe șosele, dar drumul poate fi un loc imprevizibil… (…)”. Apoi, compania a enumerat câteva tehnologii pentru siguranță dezvoltate pentru a-i proteja pe pasagerii mașinilor pe care le produce.

Ceva e diferit la șoferii de BMW, potrivit științei

Lăsând gluma la o parte, majoritatea șoferilor mărcii par să fie nepăsători în ceea ce privește drepturile și sentimentele celorlalți participanți la trafic. Un studiu realizat de ScrapCarComparison arăta, în 2021, că sunt șanse mai mari, decât în cazul altor mărci, ca șoferii de BMW să fie psihopați. Acești oameni nu sunt neapărat ucigași sau violenți. Printre trăsăturile afișate de psihopați se află: lipsă de empatie, de vinovăție sau remușcări și apetit mai mare pentru risc.

Un psihopat ar putea fi și șoferul de BMW care și-a instalat o stație de minare de criptomonede, bazată pe șase plăci video de gaming Nvidia GeForce RTX 3080, în bolidul i8. Când a fost întrebat de a făcut acest lucru, ținând cont de faptul că instalația nu prea este profitabilă, Simon Byrne a declarat: „Doar ca să-i enervez pe gameri”.

Plăcile video high-end sunt încă greu de găsit la prețuri recomandate, tocmai din cauza celor care le folosesc pentru a mina criptomonede.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News