Brad Pitt se pregătește de „pensionare”. Vrea mai mult timp pentru jocurile video retro

Autor: Adrian Popa | 03.11.2022
Brad Pitt se pregătește de „pensionare”. Vrea mai mult timp pentru jocurile video retro
Foto: Profimedia Images

Brad Pitt, unul dintre cei mai talentați și iubiți actori contemporani, a sugerat că se pregătește să se retragă din activitate. Starul în vârstă de 58 de ani vrea să petreacă mai mult timp făcând lucrurile care îl pasionează, inclusiv să joace jocuri video. Aceasta este o pasiune a actorului pe care puțini oameni o cunosc.

Starul din filme precum „Fight Club”, „Legends of the Fall” sau „Inglourious Basterds” vrea să petreacă mult timp în jocuri Sega vechi, ceva ce și-a dorit mereu să facă, dar nu a putut din cauza programului încărcat.

Mega Drive / Sega Genesis (Foto: Wikimedia)

„Mă consider pe ultima sută de metri. Acesta este ultimul trimestru sau semestru. Mai am mult combustibil rămas în rezervor, nu am dubii în această privință, dar sunt multe jocuri vechi de Genesis cărora nu le-am acordat atenția potrivită de-a lungul anilor și mă gândesc la asta tot mai mult”, a declarat Pitt.

„Am jucat Ristar, dar nu l-am terminat niciodată, știi?”, a continuat actorul. Alte titluri apreciate de Pitt sunt Comix Zone și Vectorman.

Starul crede că se apropie ziua în care va intra pe eBay și va cumpăra toate jocurile pe care și le dorește.

Sega Genesis, cunoscută sub numele de Mage Drive în afara Americii de Nord, a fost o consolă video lansată în 1988. Dispozitivul a avut mare succes și a fost vândut, în diferite variante, în aproximativ 35 de milioane de copii.

Brad Pitt, nostalgic după trecut

Brad Pitt nu preferă doar jocurile video retro, ci și filmele vechi și actorii deveniți clasici.

„[Filmele vechi] Arată bărbați care își apără principiile. Precum [Robert] Redford. A jucat tipul de bărbat la care aspirau bărbații și tipul de bărbat pe care femeile și-l doreau”, a explicat Pitt.

Mai mult, actorul lui preferat este Dianne Wiest (74 de ani), care a cunoscut gloria în anii ’80 și începutul anilor ’90, fiind răsplătită cu statuete Oscar pentru rolurile din filmele „Bullets Over Broadway” și „Hannah and Her Sisters”. „Pentru mine este cea mai frumoasă femeie de pe ecran”, a afirmat Pitt.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News