Casa pe care o vinde tatuatoarea Kat Von D are un detaliu demn de jocurile Doom

Autor: Alex Manole | 11.05.2022
Casa pe care o vinde tatuatoarea Kat Von D are un detaliu demn de jocurile Doom
Foto: Profimedia Images

Tatuatoarea și vedeta de televiziune Kat Von D își vinde casa din Los Angeles, California. Artista se mută definitiv în statul Indiana.

Pe platforma online pe care casa a fost pusă la vânzare, Realtor.com, utilizatorii au descoperit un detaliu interesant în curte. Știm că artista este pasionată de stilurile victorian și gotic, dar piscina i-a surprins totuși pe cei care au văzut imaginile cu proprietatea publicate pe internet.

Piscina are pereții vopsiți în roșu și pare să fie umplută cu sânge. Pentru un efect și mai puternic, fotoliile de pe margine sunt și ele tot în culoarea roșie.

Doom
Piscina din curtea casei din LA a artistei Kat Von D (Foto: Realtor.com)

Acest detaliu ne aduce aminte de jocurile Doom, în care apar râuri, cascade și piscine cu sânge.

Râu de sânge dintr-un joc din franciza Doom

Dacă unii internauți au apreciat piscina, care nu este chiar o raritate, alții au criticat-o. Un utilizator de Reddit a spus, în glumă, că piscina va fi pe placul unui client vampir.

Se pare că stilul lui Kat Von D nu este chiar pentru oricine, deoarece după 100 de zile locuința nu a fost vândută. Proprietatea costă 12,5 milioane de dolari. Prețul cerut inițial a fost de 15 milioane de dolari.

Originară din Mexic, artista în vârstă de 39 de ani a devenit faimoasă după ce a apărut în emisiunea „LA Ink”, care a avut două sezoane și a fost transmisă de canalul TLC. Anul trecut, Von D a lansat un album muzical numit „Love Made Me Do It”.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News