Fanii Diablo pot câștiga un tatuaj gratuit, realizat de un artist renumit

Autor: Adrian Popa | 15.06.2022
Fanii Diablo pot câștiga un tatuaj gratuit, realizat de un artist renumit
Foto: Pixabay

Pentru a marca 25 de ani de Diablo, Blizzard a anunțat evenimentul Diablo Hell’s Ink. Acesta va fi organizat în saloane cunoscute de tatuaje din mai multe orașe ale lumii.

Campania va începe pe 16 iulie în Los Angeles și va călători spre Est. Fiecare eveniment va fi organizat împreună cu un artist faimos din domeniu.

Blizzard vrea să afle de la fani de ce este specială franciza pentru ei. Aceștia au șansa să câștige un tatuaj gratuit realizat de unul dintre tatuatorii celebri participanți la campanie.

Mesajele pot fi postate pe rețelele de socializare Twitter, Facebook și Instagram folosind hashtag-ul #DiabloHellsInk, împreună cel al celui mai apropiat oraș în care este organizat un eveniment (#LA pentru Los Angeles, #CHI pentru Chicago, #NYC pentru New York, #MIA pentru Miami, #LDN pentru Londra, #BER pentru Berlin, #MEL pentru Melbourne sau #SYD pentru Sydney).


Mesajele pot fi trimise până pe 21 iunie, iar câștigătorii vor fi contactați prin intermediul serviciilor de mesagerie directă oferită de platformele anunțate mai sus.

Foto: Blizzard Entertainment

Cei care nu câștigă premiile cele mari pot merge la saloanele în care sunt organizate evenimentele pentru a fi tatuați de alți artiști. Primii veniți vor fi primii serviți. Doritorii trebuie să aibă vârstă minimă de 18 ani, dovedită cu un act de identitate.

Lista saloanelor participante poate fi găsită aici.

Mai multe detalii despre campanie vor fi disponibile pe conturile de social media ale francizei.

Primul joc din serie a fost lansat în ianuarie 2007. Au urmat apoi titlurile Diablo II, Diablo III și jocul mobil Diablo Immortal. Următoarea ediție, Diablo IV, este dezvoltată în aceste momente.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News