Interesant: Cum arată scheletul unei păpuși pentru adulți?

Autor: Alex Manole | 14.03.2022
Interesant: Cum arată scheletul unei păpuși pentru adulți?
Foto: Profimedia Images

O imagine cu scheletul unei păpuși pentru adulți a devenit virală după ce a fost publicată pe platforma Reddit. Postarea a strâns peste 40.000 de aprecieri, iar mii de oameni au comentat.

Unii dintre noi s-ar fi așteptat ca „sistemul osos” al păpușii să fie oarecum similar cu cel al unui om, însă nu este cazul. Aceste structuri sunt realizate din metal, iar în zonele articulațiilor sunt balamale, cuplaje cardanice sau bile. Peste aceste schelete, producătorii toarnă silicon.

 

Scheletul diferă de la un producător la altul, dar majoritatea seamănă. De exemplu, cele vândute de compania JSDolls, de complexitate medie, costă 200-300 de dolari. Altele, care permit zeci de mișcări ale corpului, inclusiv a umărului în patru direcții, pot costa mii de dolari.

Prețul acestor păpuși variază între câteva mii și câteva zeci de mii de dolari, în funcție de complexitate și de nivelul de personalizare cerut de client. Sunt modele înzestrate chiar cu o formă de inteligență artificială, care pot susține unele conversații cu proprietarii lor.

Cererea pentru aceste păpuși este tot mai mare. Un studiu recent, citat de Toronto Sun, arăta că oamenii ar prefera să participe mai degrabă la o partidă de sex în trei cu un robot. Asta deoarece este dificil să găsești o a treia persoană dispusă să facă așa ceva.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News