Moment viral în timpul meciului: Cum s-a răzbunat un bărbat pe femeia care îl deranja la meci

Autor: Alex Manole | 01.09.2022
Moment viral în timpul meciului: Cum s-a răzbunat un bărbat pe femeia care îl deranja la meci

Cameramanii prezenți la evenimente sportive surprind deseori accidental momente inedite. Un astfel de incident a fost filmat recent și a devenit viral în comunitatea r/Unexpected de pe platforma Reddit.

În înregistrare se vede cum o femeie se tot apleacă peste un bărbat, pe care aparent nu îl cunoaște, pentru a vorbi cu o persoană din spatele lui. Mai mult, ea pune chiar și mâna pe el. Toate aceste gesturi par să îi displacă bărbatului, care la un moment dat decide să acționeze.

Când femeia s-a aplecat din nou, el a mușcat-o de sân. Incidentul a fost transmis, se pare, în direct. Nu știm unde și în timpul cărui eveniment sportiv s-a petrecut momentul.

Înainte să acționeze, bărbatul a părut foarte deranjat de acțiunile femeii. (Foto: captură din video)

Mulți dintre utilizatorii de Reddit i-au luat apărarea bărbatului. „Chiar ca și femeie… nu l-aș condamna pe soțul meu dacă ar face asta”, a scris o membră a comunității r/Unexpected. „A avut o oportunitate și a profitat de ea”, a comentat altcineva.

Alții nu știu ce să creadă: „Nu știu cine a hărțuit pe cine în această situație”.

Postarea a strâns peste zeci de mii de aprecieri și sute de comentarii.

Un alt moment petrecut într-o tribună a devenit viral recent. O tânără a găsit o modalitate inedită prin care a strecurat alcool la un eveniment sportiv. Ea se afla în tribună la niște curse de cai când a fost surprinsă de o cameră de televiziune în timp ce consuma lichidul adus de acasă. Tânăra a ascuns alcoolul într-o sticlă în formă de binoclu.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News