Poliția, chemată pentru părul care ieșea dintr-o mașină. La fața locului, ofițerul a izbucnit în râs

Autor: Alex Manole | 24.06.2023
Poliția, chemată pentru părul care ieșea dintr-o mașină. La fața locului, ofițerul a izbucnit în râs
Foto: captură de ecran

Poliția a fost alertată de o persoană care a văzut că din portbagajul unei mașini ieșea păr. Femeia care a sunat la urgențe a oferit informații despre modelul și numărul mașinii, așa că nu a fost greu pentru oamenii legii să găsească vehiculul și șoferul.

Incidentul s-a petrecut în statul american Ohio.

Mașina îi aparține unei femei numite Toria Townsend. Când au ajuns la locuința ei, polițiștii care au primit cazul se așteptau la ce este mai rău. Se temeau să nu aibă de a face cu un caz de omucidere.

Când a auzit, însă, de ce a venit poliția, Townsend a râs. Ea a povestit că în portbagajul mașinii se afla o perucă. Femeia a aruncat-o în grabă acolo deoarece se grăbea să ajungă la o programare la coafor. O parte din păr a rămas, însă, pe afară.

Townsend a partajat un clip video cu întâlnirea dintre ea și polițiștii trimiși să cerceteze cazul. „Iese păr din mașina ta”, i-a spus unul dintre ei. „Aceea este peruca mea!”, i-a răspuns femeia.

@classy_melita #rvp #wig #hilarous #icantmakethisup #police #policeoftiktok #embarrassing #blowthisup ♬ original sound – Classy Melita

Polițistul poate fi văzut apoi cum izbucnește în râs. „Să fim cinstiți, a fost ușurat să constate că a fost doar o perucă”, a comentat o femeie pe o rețea de socializare.

Sursa: Tri-City Herald

Urmărește Go4Games.ro pe Google News