Scuter echipat cu scaun de gaming, surprins pe o stradă (FOTO)

Autor: Adrian Popa | 29.04.2022
Scuter echipat cu scaun de gaming, surprins pe o stradă (FOTO)

Un scuter neobișnuit a fost fotografiat pe o stradă din Coreea de Sud. Vehiculul are montat un scaun de gaming peste șezut.

Scaunul folosit nu este chiar cel mai solid, dacă ne luăm după preț. Modelul Apix Gaming costă echivalentul a 115 euro pe Gmarket, un magazin online popular din satul asiatic.

Imaginea a apărut pe comunitatea r/gaming de pe Reddit. „Mai are nevoie de un suport pentru doze de Mountain Dew”, a glumit un membru.

Vehicule bizare descoperite în trafic

Nu știm dacă o astfel de modificare este sau nu legală în Coreea de Sud. Știm, însă, că în Canada nu poți conduce un vehicul echipat cu scaun neomologat. În 2020, polițiști din Ontario au avut o surpriză după ce au oprit un SUV. Șoferul stătea la volan pe un scaun pliabil pentru grădină.

Oamenii legii au ridicat plăcuțele de înmatriculare, iar mașina, un Ford Edge, a fost luată pe o platformă.

Descoperirile de acest fel nu sunt, din păcate, rare. Un bărbat din Australia a fost prins în timp ce conducea o mașină fără volan. În schimb, vehiculul era prevăzut cu doi clești.

Totodată, în 2018 poliția britanică a oprit un Peugeot 206 fără volan și scaun pentru șofer. Conducătorul auto stătea pe o găleată întoarsă, din plastic, și vira cu ajutorul unui clește.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News