Tip popular de încălțăminte, interzis la un mare eveniment de eSports dedicat CS:GO

Autor: Adrian Popa | 21.07.2023
Tip popular de încălțăminte, interzis la un mare eveniment de eSports dedicat CS:GO

ESL Gaming, o ligă importantă de eSports care organizează competiții de Counter-Strike: Global Offensive, a anunțat noi reguli pentru următorul său eveniment, IEM Cologne 2023.

La evenimentul din Germania, organizat în august, este interzisă purtarea de Crocs.

Lansată în 2015, ESL organizează turnee în întreaga lume și include zeci de echipe din patru regiuni ale globului.

Pe 20 iulie, liga a anunțat 50 de reguli noi sau modificate, cu efect imediat. Pe lângă Crocs, participanții nu au voie nici cu papuci, sandale sau alt tip de încălțăminte care dezvăluie degetele de la picioare. Nu sunt permiși, de asemenea, pantalonii scurți și nici șepcile, bandanele sau alte articole pentru cap.

Cei care încalcă regulile plătesc o amendă de minim 250 de dolari. ESL le va oferi celor sancționați „haine potrivite”. Costurile cu acestea vor fi acoperite din eventualele premii pe care jucătorii respectivi le câștigă.

La evenimentul din Germania vor participa 24 de echipe, iar premiile totale se ridică la 1 milion de dolari.

Crocs au fost gândiți pentru a fi folosiți pe ambarcațiuni

Crocs sunt astăzi disponibili într-o mare varietate de modele.

Crocs este un brand american de încălțăminte. Compania care îl deține are cartierul general în Broomfield, Colorado. Deși a fost mereu controversat, acest tip de încălțăminte, gândit inițial pentru a fi folosit pe ambarcațiuni, s-a bucurat de mare succes la publicul larg.

Primul model, Beach, a fost lansat în 2002 și prezentat la un eveniment dedicat ambarcațiunilor organizat în Fort Lauderdale. Toate cele 200 de perechi aduse acolo au fost vândute. Restul e, cum se spune, istorie.

Sursa: Kotaku

Foto: Profimedia Images

Ne puteți urmări și pe pagina oficială de Facebook!

 

Urmărește Go4Games.ro pe Google News