Review Aqirys Libertas: Jocurile se câștigă în liniște

Autor: Ionuț Vîlciu | 27.02.2024
Review Aqirys Libertas: Jocurile se câștigă în liniște

Îți place feeling-ul unei tastaturi mecanice, dar nu îți place click-ul pronunțat sau nu vrei să produci mult zgomot în timp ce tastezi? Pentru aceste probleme există tastaturi precum Aqirys Libertas, o tastatură mecanică, dar care promite să fie una dintre cele mai silențioase de pe piață.

Aqirys este un producător relativ tânăr, dar are o gamă variată de produse, iar printre cele mai recente lansări se numără tastatura mecanică Libertas. Noul model nu se remarcă doar prin aspectul său inedit, ci și prin promisiunea unei experiențe de tastare foarte silențioasă, fiind o tastatură ce se adresă gamerilor și profesioniștilor care caută liniște, dar care nu sunt dispuși să sacrifice experiența tactilă.

Avem de-a face cu un form factor de 75%, cu taste suficient de spațiate, o ergonomie foarte bună și o construcție solidă. Forma tastaturii Libertas nu este doar pur estetică, ci ajută și la ergonomie, așa cum am descoperit și eu pe măsură ce am folosit-o. Dacă preferi o tastatură mai înaltă, Aqirys Libertas dispune de două rânduri de piciorușe pentru înălțare, astfel că este foarte versatilă.

Citește review-ul complet pe Go4it.ro

Urmărește Go4Games.ro pe Google News