A fost lansat un joc video inspirat de un meme din serialul „South Park”

Autor: Adrian Popa | 11.07.2023
A fost lansat un joc video inspirat de un meme din serialul „South Park”
Foto: captură din video

Într-un episod din 2006 al serialului „South Park”, cei patru protagoniști – Cartman, Kyle, Stan și Kenny – doresc să se răzbune pe un jucător care îi hărțuia în jocul World of Warcraft. Pentru a ucide personajul care le strica distracția în universul virtual, cei patru copii le cer ajutorul colegilor de la școală. Butters nu se alătură, însă, inițiativei.

„Nu joc World of Warcraft”, spune el. „Butters, ai spus că ești la computerul tău tot timpul”, i-a spus Cartman. La care Butters a răspuns: „Da, dar joc Hello Kitty Island Adventure”.

Dialogul a dat naștere la multe meme-uri. Jocul respectiv nu exista. Dar acum există.

Pe 27 iunie a fost anunțat jocul Hello Kitty Island Adventure, dezvoltat de Sunblink în parteneriat cu Sanrio, compania care deține drepturile asupra universului Hello Kity. Jocul va fi disponibil pentru dispozitivele cu sistem de operare iOS, prin intermediul serviciului Apple Arcade.

Titlul va putea fi jucat începând cu 28 iulie. În joc apar, pe lângă Hello Kitty, mai multe personaje din portofoliul Sanrio, precum Keroppi, Badtemaru sau My Melody.

Abonamentul la Apple Arcade costă 5 dolari pe lună și oferă acces la peste 200 de jocuri fără reclame, colectare de date sau micro-tranzacții.

Sursa: Polygon

Ne puteți urmări și pe pagina oficială de Facebook!

Urmărește Go4Games.ro pe Google News