Assassin’s Creed Valhalla primește un Story Trailer spectaculos

| 30.09.2020
Assassin’s Creed Valhalla primește un Story Trailer spectaculos
Foto: Ubisoft

Ubisoft a lansat un nou Story Trailer pentru mult-așteptatul Assassin’s Creed Valhalla, dezvăluind astfel detalii suplimentare despre povestea jocului.

Astfel, povestea din Assassin’s Creed Valhalla va urmări aventurile lui Eivor, un războinic viking prins între obligațiile pe care le are fața de fratele său Sigurd și setea sa de glorie. Izgonit din teritoriile actualei Norvegii din cauza războaielor și a lipsei de resurse, clanul lui Eivor trebuie să-și gasească un viitor printre regatele Angliei.

După cum se poate observa și din Story Trailer-ul pentru Assassin’s Creed Valhalla, pe parcursul acestei călătorii, Eivor îi va întâlni pe așa-zișii Hidden Ones și va da piept cu regii saxoni, cu fii temutului Ragnar Lothbrok, dar și cu o amenințare misterioasă ce amenință soarta Angliei.

Vikingul ce va schimba istoria

Personajul principal Eivor va putea fi personalizat în detaliu, de la trăsăturile feței, păr, barbă, tatuaje și până la posibilitatea de a alege dacă eroul va fi bărbat sau femeie. Campania din Valhalla va include și elemente noi, precum raiduri, dezvoltarea localității înființate de Eivor, acumularea de putere și influență în rândul triburilor nordice etc.

Sistemul de luptă a fost îmbunătățit, fiind introdusă posibilitatea de a mânui câte o armă în fiecare mână, dar și o varietate de inamici mult mai mare decât în titlurile anterioare ale seriei. După cum ne-au obișnuit deja jocurile Assassin’s Creed, nu vor lipsi nici figurile istorice importante ale perioadei, precum regele Aelfred al Wessex-ului, ce îi consideră pe vikingi drept păgâni și urmărește să devină singurul conducător al unei Anglii unite și civilizate.

Assassin’s Creed Valhalla va fi lansat pe 10 noiembrie 2020 în versiuni pentru consolele Xbox Series X | S, Xbox One, PlayStation 4, precum și pentru PC (prin Uplay și Epic Games Store). Ediția pentru PlayStation 5 a jocului va fi disponibilă două zile mai târziu, pe 12 noiembrie, concomitent cu lansarea nord-americană a noii console de la Sony. PlayStation 5 își va face apariția în România pe 19 noiembrie 2020.

Assassin’s Creed Valhalla Story Trailer

Sursa: Ubisoft

Urmărește Go4Games.ro pe Google News