Acum poți cumpăra un PC de gaming de la… KFC?

Autor: Adrian Popa | 24.12.2020
Acum poți cumpăra un PC de gaming de la... KFC?
Foto: Cooler Master

Cei care nu au reușit încă să achiziționeze o consolă PS5 se pot consola cu un PC de gaming oferit de… KFC, compania care vinde, printre altele, celebrele aripioare picante de pui.

Produs în parteneriat cu Cooler Master, computerul, numit „KFConsole”, are forma unei găleți KFC și poate fi folosit inclusiv pentru a încălzi mâncare.

Citește și: VIDEO: Două femei s-au bătut într-un supermarket pentru o consolă PS5

În rest, PC-ul este unul de gaming destul de capabil. Include un Intel Nuc 9 Extreme Compute Element, o soluție puternică pentru mini-PC-uri, dar și grafică Nvidia (model nespecificat). La acestea se adaugă un SSD cu capacitate de stocare de 1 TB.

Cooler Master susține că dispozitivul este „VR Ready”, suportă tehnologia ray tracing și poate rula jocuri video la calitate 4K.

Un dispozitiv KFC 2-în-1

Atrage atenția compartimentul special în care poate fi încălzită mâncare. Acolo încap, se pare, două aripioare.

Mai multe companii din afara industriei de gaming au lansat dispozitive de acest fel recent. Producătorul de bere BudLight oferă BL6, un „six-pack” care include un PC și un videoproiector.

Foto: BudLight

Nu știm ce preț va avea computerul KFC și nici dacă va fi scos la vânzare. Un mini-PC echipat cu un element Intel NUC 9 Extreme costă aproximativ 3.100 de dolari.

Sursa: Cooler Master

Urmărește Go4Games.ro pe Google News