Assassin’s Creed: Revelations, fără DRM online pe PC

| 10.11.2011
Assassin’s Creed: Revelations, fără DRM online pe PC

Gamerii care preferă PC-ul drept principală platformă pentru jocuri probabil au deja un dinte împotriva celor de la Ubisoft. Publisherul francez şi-a atras antipatia acestei categorii de public după ce a recurs mai tot timpul la amânări în cazurile versiunilor de PC ale propriilor jocuri (seria Assassin’s Creed stă ca mărturie în acest sens), dar şi în urma folosirii rutinelor DRM (digital rights management) ce necesitau o conexiune permanentă la Internet (măsură anti-piraterie).

Din fericire, lucrurile se vor schimba în bine odată cu Assassin’s Creed: Revelations. Deşi apariţia ediţiei de PC este în continuare decalată cu două săptămâni faţă de lansarea jocului pe console, Ubisoft a confirmat că, în cazul noului joc, nu va mai folosi DRM-ul mult hulit. Astfel, Assassin’s Creed: Revelations nu va necesita o conexiune permanentă la Internet pentru a putea fi jucat pe PC. Mai mult, producătorii au confirmat ca acest nou episod va aduce încă o noutate pentru serie: unele misiuni vor fi abordate din perspectivă first person!

Assassin’s Creed: Revelations va fi lansat pe 15 noiembrie 2011 pentru Xbox 360 şi PlayStation 3, urmând ca versiunea de PC să apară la începutul lunii decembrie. De asemenea, Ubisoft a confirmat lansarea unui nou titlu al seriei Assassin’s Creed în 2012. Până atunci însă, mai jos puteţi urmări cele mai noi trailere pentru Assassin’s Creed: Revelations. Vizionare plăcută!

Urmărește Go4Games.ro pe Google News