Assassin’s Creed: Revelations, prima lansare 3D din România

| 14.11.2011
Assassin's Creed: Revelations, prima lansare 3D din România

Apariţia lui Assassin’s Creed: Revelations marchează două premiere în ceea ce priveşte lansările de jocuri în România. De această dată, marţi, 15 noiembrie 2011, nu va mai avea loc un singur eveniment, ci nu mai puţin de şase, în mari oraşe ale ţării: Bucureşti, Cluj, Constanţa, Craiova, Iaşi şi Timişoara. Pe durata acestor evenimente, publicul va putea încerca Assassin’s Creed: Revelations în modul de vizualizare 3D stereoscopic, în locaţiile prestabilite, pe console PlayStation 3 conectate la televizoare 3D.

În cadrul evenimentului de lansare organizat în capitală, vor fi ţinute concursuri cu premii substanţiale (tricouri, hanoracuri, căni, postere, cărţi de joc, litografii, stick-uri USB etc.). Nici participanţii la evenimentele din ţară nu au fost uitaţi: cei care vor cumpăra jocurile din locaţiile din provincie vor putea alege dintre un tricou (S, M, L sau XL), un poster, o litografie, un poster A2 doublesided, un poster A1 singlesided sau o cană Ubisoft.

În plus, în fiecare dintre locaţiile din Cluj, Contanţa, Craiova, Iaşi şi Timişoara, va exista o ofertă specială care aduce celor ce achiziţionează varianta de PlayStation 3 a jocului şi un stick USB de 2 GB modelat după Ezio. Aceste oferte vor fi limitate la primii cumpărători şi vor fi valabile în limita stocului disponibil.

Locaţiile exacte în care vor avea loc evenimentele sunt următoarele:
BUCUREŞTI – Magazin Technomarket, şoseaua Vitan-Bărzeşti, Nr. 7A, în Parcul Comercial Vitantis
CLUJ – Magazin Domo, Str. Avram Iancu, Nr. 492-500, Complex Polus Center, intrarea 3
CONSTANŢA – Magazin Domo, Bd. Alexandru Lăpuşneanu, Nr. 116C
CRAIOVA – Magazin Domo, Str. Unirii, Nr. 5, Et 3 şi 4 al Magazinului „Mercur”
IAŞI – Magazin Domo, Str. Palat, Nr.1, etaj 4, complex Moldova Mall
TIMIŞOARA – Magazin Domo, Calea Aradului, Nr 56 A, complex Real

Doar magazinele menţionate sunt incluse în promoţiile amintite mai sus.

Evenimentul de lansare din Bucureşti va începe la ora 19:00, aceeaşi oră marcând şi startul promoţiilor şi sesiunilor de joc gratuite în magazinele din Cluj, Contanţa, Craiova, Iaşi şi Timişoara.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News