Assassin’s Creed: Revelations primeşte trailer extins şi o posibilă amânare (UPDATE)

| 30.09.2011
Assassin’s Creed: Revelations primeşte trailer extins şi o posibilă amânare (UPDATE)

Update: Ubisoft a confirmat amânarea versiunii de PC a lui Assassin’s Creed: Revelations. După cum am prevăzut, aceasta îşi va face apariţia acum pe 2 decembrie 2011, la două săptămâni după lansarea variantelor pentru console ale jocului (18 noiembrie 2011, în cazul Europei).


Probabil că ştiti deja primul trailer de prezentare al noului Assassin’s Creed: Revelations, prezentat pentru prima dată în cadrul E3 2011, precum şi sfârşitul misterios al acestuia. Ei bine, Ubisoft s-a hotărât să ofere detalii suplimentare despre motivaţiile personajului principal Ezio Auditore da Firenze, precum şi o concluzie pentru trailerului lansat în vară, prin intermediul unei ediţii extinse, acompaniate de naraţia euroului principal.

Assassin’s Creed: Revelations era iniţial aşteptat pe 15 noiembrie 2011 (în Statele Unite ale Americii) şi 18 noiembrie (în Europa), pe toate platformele HD (PC, Xbox 360 şi PlayStation 3). Din păcate, istoria seriei vine să infirme posibilitatea ca toate cele trei versiuni ale jocului să fie lansate în acelaşi timp: Assassin’s Creed a fost lansat în noiembrie 2007 pentru console, versiunea de PC făcându-şi apariţia abia în primăvara lui 2008; Assassin’s Creed II a repetat istoria, versiunile de console fiind lansate în noiembrie 2009, în timp ce ediţia de PC s-a lăsat aşteptată până în primăvara lui 2010; nu în ultimul rând, Assassin’s Creed: Brotherhood, primul joc al seriei cu o componentă multiplayer, nu a apărut pe PC decât în primăvara acestui an, în condiţiile în care versiunile pentru console fuseseră lansate în luna noiembrie a anului trecut.

Teoria eventualei amânări a versiunii de PC a noului Assassin’s Creed: Revelations este susţinută şi de data de lansare care apare în pagina dedicată jocului, de pe site-ul distribuitorului oficial în România. Conform acesteia, ediţia de PC va fi acum lansată pe 2 decembrie 2011 şi nu pe 18 noiembrie, asa cum fusese iniţial anunţat. Această posibilă amânare se pare că nu va afecta ediţiile de console ale jocului, a căror lansare este anunţată în continuare pentru 18 noiembrie.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News