Assassin’s Creed + Tower Defense = Love

| 01.11.2011
Assassin’s Creed + Tower Defense = Love

Cu toţii ne-am plâns, cel puţin o dată, de lipsa elementelor originale din jocurile contemporane. Producătorii preferă să aleagă formule consacrate şi să realizeze continuări pentru serii de renume, în detrimentul unor jocuri noi, bazate pe concepte originale.

Câteodată însă există soluţii, pe cât de simple, pe atât de elegante: introducerea unor mecanici de joc caracteristice unui anumit gen într-un titlu care face parte dintr-un alt gen. Spre exemplu, s-a întâmplat cu God of War III, în care unul din puzzle-urile jocului era inspirat din vestita serie Guitar Hero.

Şi se va întâmpla şi în viitorul Assassin’s Creed: Revelations, în care eroul Ezio Auditore da Firenze, abia ajuns în Constantinopol, este nevoit să ajute asasinii locali într-o manieră care aduce aminte de titlurile de tip tower defense. Mai multe detalii, în trailerul de mai jos.

Assassin’s Creed: Revelations va fi lansat în Europa pe 18 noiembrie 2011, pentru Xbox 360 şi PlayStation 3, versiunea de PC urmând să întârzie până pe 2 decembrie 2011.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News