Batman: Arkham City – Mr. Freeze debutează la Gamescom

| 18.08.2011
Batman: Arkham City - Mr. Freeze debutează la Gamescom

Batman: Arkham City promite să îndeplinească aproape toate visurile fanilor benzilor desenate DC Comics, mai toate personajele din universul Cavalerului Întunecat urmând a fi prezente în jocul celor de la Rocksteady Studios.

După ce au fost confirmate prezenţele lui Catwoman şi Robin (de partea eroilor jucabili), precum şi ale lui Joker, Two Face, The Riddler şi The Penguin în tabăra răufăcătorilor, Square Enix a ales Gamescom 2011 drept loc de prezentare a celui mai nou criminal care se alătură distribuţiei din Arkham City: Mr. Freeze. În continuare puteţi urmări trailerul dedicat lui Mr. Freeze, acompaniat în galeria de mai jos de primele imagini care-l prezintă pe răufăcătorul din Batman: Arkham City.

Mai mult, cei de la Rocksteady au anunţat că Batman: Arkham City va oferi suport pentru afişajul 3D pe toate cele trei platforme pe care va fi lansat: PC (prin intermermediul NVIDIA 3D Vision), PlayStation 3 şi Xbox 360 (3D stereoscopic, pentru televizoarele care suportă tehnologia sau 3D anaglific, ce necesită ochelari speciali, pentru toate modelele de televizoare HD).

Batman: Arkham City va fi lansat în Europa pe 18 octombrie 2011.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News