Batman: Arkham City pentru PC a fost amânat din nou

| 09.11.2011
Batman: Arkham City pentru PC a fost amânat din nou

Batman Arkham City, după cum v-aţi putut da seama şi din review-ul nostru, este unul dintre cele mai bune titluri ale acestui an şi un candidat serios la nominalizarea de cel mai bun joc din 2011. Din păcate, utilizatorii de PC nu se pot bucura încă de joc, această versiune fiind amânată.

Deşi ediţia de PC a lui Batman: Arkham City era aşteptată săptămâna viitoare, pe 18 noiembrie 2011, lucrurile se pare ca s-au complicat şi mai mult, Warner Bros. Games anunţând prelungirea acestei perioade de aşteptare pâna pe 22 noiembrie 2011 (America de Nord), 23 noiembrie (Australia), 24 noiembrie (Franta) şi, în sfârşit, 24 noiembrie pentru restul teritoriilor europene (inclusiv România).

Deţinătorii de PC-uri de ultimă oră se pot consola însă cu faptul ca varianta de PC a lui Batman Arkham: City va oferi suport pentru DirectX 11, tessellation sau NVIDIA PhysX. De asemenea, versiunea de PC a jocului conţine achievements, ce vor putea fi deblocate fie prin intermediul Games for Windows – LIVE, cât şi folosind sistemului nativ Steam.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News