Broken Sword 5 se află în producţie

| 27.08.2012
Broken Sword 5 se află în producţie

Revolution Software a confirmat lucrul pe care deja mulţi fani îl suspectau: Charles Cecil şi echipa sa lucrează la cel de-al cincilea joc al seriei Broken SwordBroken Sword: The Serpent’s Curse. Dupa încercările de a face tranziţia către un mediu de joc tridimensional, soldate cu rezultate mai degrabă nefericite (Broken Sword: The Sleeping Dragon şi Broken Sword: The Angel of Death), studioul Revolution Software va reveni la conceptul clasic de adventure bidimensional pentru viitorul Broken Sword: The Serpent’s Curse.

În acest sens, Cecil a readus în cadrul Revolution Software mare parte din vechea echipă care a lucrat la primele două jocuri, precum şi noi artişti cooptaţi din cadrul unor studiouri cu experienţă în ceea ce priveşte artwork-ul şi animaţia 2D (Disney, Dreamworks, Nickelodeon, Universal, Sony sau 20th Century Fox). De asemenea, a fost adus în faţa microfonului din nou actorul Rolf Saxon (vocea personajului principal George Stobbart din toate celelalte jocuri seriei). Din păcate, toate aceste demersuri necesită un buget pe măsură, Revolution Software apelând la programul Kickstarter pentru a putea finaliza jocul.

Dacă vor fi obtinuţe fondurile pentru finanţarea jocului, Broken Sword: The Serpent’s Curse va fi lansat în primăvara anului viitor, pentru PC, iOS şi Android.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News