Lansarea Batman: Arkham City în România!

| 17.10.2011
Lansarea Batman: Arkham City în România!

Nu mai este o surpriză pentru nimeni faptul că mai toate jocurile importante au început să beneficieze de evenimente de lansare şi în România. Săptămâna aceasta a venit rândul unuia dintre cele mai aşteptate titluri ale anului: Batman: Arkham City.

Lansarea lui Batman: Arkham City va avea loc în această vineri – 21 octombrie 2011 – la orele 17:00, în locaţia deja cunoscută iubitorilor de jocuri – GameShop.ro Concept Store (str. Sfânta Vineri nr. 25, Bucureşti, în zona Unirii).

Evenimentul va fi marcat, pe lângă obişnuita prezentare, şi de o serie de concursuri la care se vor putea câştiga premii deosebit de atractive pentru fanii Cavalerului Întunecat: jocuri, tricouri, reviste de benzi desenate, filme pe suport Blu-ray şi DVD etc. Bineînţeles, participanţii vor avea ocazia să încerce Batman: Arkham City pe consolele Xbox 360 puse la dispoziţie de organizatori.

Jocul este disponibil şi la precomandă până la data lansării pe www.gameshop.ro şi va putea fi achiziţionat în numeroase variante – Batman: Arkham City Standard Edition, Lenticular Edition, Collector’s Edition sau Catwoman Steelbook Edition pentru Xbox 360 şi PlayStation 3. Versiunea de PC a lui Batman: Arkham City va fi lansată în noiembrie.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News