Murdered: Soul Suspect face pasul către next gen (UPDATE)

| 05.02.2014
Murdered: Soul Suspect face pasul către next gen (UPDATE)

Update: Publisher-ul Square Enix a confirmat faptul că Murdered: Soul Suspect va fi lansat în iunie 2014, atât pentru generaţia veche de console (Xbox 360 şi PlayStation 3), cât şi pentru PC şi noua generaţie de console (Xbox One şi PlayStation 4). A fost lansat de asemenea şi un nou trailer pentru joc, pe care-l puteţi urmări în continuare.


Larry Hryb, director de programe pentru Xbox Live, cunoscut şi sub porecla de Major Nelson, a fost prezent în cadrul Airtight Games pentru a realiza un material despre cel mai noi proiect al studioului. Este vorba despre Murdered: Soul Suspect, un joc de aventură ceva mai special.

Eroul principal este detectivul Ronan O’Connor, care îşi pierde viaţa chiar la începutul jocului. Întreaga acţiune din Murdered: Soul Suspect este privită din perspectiva fantomei lui O’Connor, care trebuie să se folosească de noile sale puteri supranaturale pentru a dezlega misterul propriei morţi.

Pe lângă prezentarea mecanicilor de joc, clipul de mai sus serveşte şi drept confirmare oficială a faptului că Murdered: Soul Suspect va fi lansat şi pe generaţia nouă de console, mai exact pe Xbox One. Având în vedere că jocul va fi publicat de Square Enix, cel mai mai probabil Murdered: Soul Suspect va vedea lumina zilei şi pe PlayStation 4.

Murdered: Soul Suspect fusese deja anunţat pentru PC, PlayStation 3 şi Xbox 360 şi este aşteptat în cursul acestui an.

Murdered Soul Suspect

Urmărește Go4Games.ro pe Google News