Murdered: Soul Suspect – trailer nou şi ediţie limitată

| 24.03.2014
Murdered: Soul Suspect - trailer nou şi ediţie limitată

Square Enix a anunţat că Murdered: Soul Suspect, cel mai recent titlu al celor de la Airtight Games, va fi disponibil în această vară şi într-o ediţie limitată, care va oferi un exemplar al jurnalului folosit de personajul principal din joc, alături de o hartă strategică a Salem-ului (oraşul unei va avea loc acţiunea), disponibilă în format digital.

Cu ajutorul acestei hărţi, pe care jucătorii o vor putea consulta pe PC sau tabletă, se vor putea găsi mult mai uşor locaţiile mai puţin accesibile din Salem, obiectivele secundare şi obiectele colecţionabile presărate prin mediul de joc. Cu această ocazie, a fost lansat şi un nou trailer pentru Murdered: Soul Suspect, pe care îl puteţi urmări mai jos.

În Murdered: Soul Suspect, eroul principal este detectivul Ronan O’Connor, care îşi pierde viaţa chiar la începutul jocului. Întreaga acţiune va fi privită din perspectiva fantomei lui O’Connor, care trebuie să se folosească de noile sale puteri supranaturale pentru a dezlega misterul propriei morţi.

Murdered: Soul Suspect va fi lansat pe 6 iunie 2014, pentru PC, Xbox 360, PlayStation 3, Xbox One şi PlayStation 4.

Murdered Soul Suspect

Urmărește Go4Games.ro pe Google News