Au început filmările la filmul „Gran Turismo”. Când apare și ce distribuție are

Autor: Adrian Popa | 16.11.2022
Au început filmările la filmul „Gran Turismo”. Când apare și ce distribuție are
Foto: Sony Pictures

Sony Pictures a anunțat că au început filmările la filmul „Gran Turismo”, bazat pe franciza de succes de jocuri video la care grupul japonez este publisher.

Potrivit companiei, filmul este bazat pe povestea reală a lui Jann Mardenborough, jucător de Gran Turismo care a devenit pilot de curse profesionist după ce a câștigat mai multe competiții de gaming.

Filmul este regizat de Neill Blomkamp, cunoscut pentru filme precum „District 9” sau „Elysium”. Rolul principal i-a fost acordat lui Archie Madekwe, care a apărut în filmul „Midsommer” și serialul „See”.

Gran Turismo
Jann Mardenborough în timp ce participa la o competiție de GT (Foto: Wikimedia)

Din distribuție mai fac parte actorii David Harbour, Orlando Bloom, Darren Barnett, Djimon Hounsou, Geri Halliwell-Horner, Daniel Puig, Josha Stradowski și Thomas Kretschman.

Filmul va avea debutul cinematografic pe 11 august 2023, potrivit IGN.

Franciza Gran Turismo (GT), dezvoltată de Polyphony Digital exclusiv pentru consolele Sony, a debutat în 1997, iar până astăzi au fost vândute peste 80 de milioane de copii în toată lumea. Consolele pentru care titlurile sunt disponibile sunt: PlayStation, PlayStation 2, PlayStation 3, PlayStation 4, PlayStation 5 și PlayStation Portable.

Cel mai nou joc din serie, Gran Turismo 7, a debutat în martie 2022. Puteți citi review-ul nostru aici.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News