Brain Show, un joc de tip quiz care poate fi jucat cu prietenii, debutează pe PC și Switch

Autor: Adrian Popa | 06.06.2023
Brain Show, un joc de tip quiz care poate fi jucat cu prietenii, debutează pe PC și Switch
Foto: Simplicity Games

Brain Show, un joc multiplayer de tip quiz la care pot participa între 2 și 8 jucători, va debuta pe PC și Nintendo Switch pe 7 iunie.

Vor fi disponibile 13 moduri de joc și peste 5.000 de întrebări de cultură generală, din 41 de categorii diferite. Printre acestea se numără: filme, jocuri, muzică, povești, internet, politică, informatică, animale sau literatură.

Modul Race Against Time premiază jucătorul care oferă răspunsul corect cel mai rapid, în timp ce modul High Stakes se bazează pe parierea punctelor deținute de jucători. Un răspuns corect adăugă la total numărul pariat de puncte, iar unul greșit scade la fel de multe.

Titlul este inspirat de jocuri precum Knowledge is Power sau Buzz! al căror „succesor spiritual este”, potrivit dezvoltatorului și publisherului Simplicity Games.

Citește și: Simulatorul Aquarist va ajunge în curând pe Xbox

„Noul nostru joc poate fi considerat un succesor spiritual al jocurilor precum Knowledge is Power, Buzz! sau Big Brain Academy, dar și al diverselor emisiuni TV, inclusiv cele cu reguli destul de nebune. Am pregătit 13 moduri de joc diferite, iar fiecare dintre ele are ceva unic”, a declarat CEO-ul Simplicity Games, Tomasz Dyrak.

Firma din Polonia a mai dezvoltat titluri pentru Switch și dispozitive mobile precum Volleyball Challenge și Ski Jump Challenge.

Mai multe detalii despre joc găsiți pe paginile dedicate de pe Steam și din magazinul Nintendo. Versiunea de Switch va costa 15 dolari.

Ne puteți urmări și pe pagina oficială de Facebook!

Urmărește Go4Games.ro pe Google News