Ce salarii sunt oferite în 2022 la Ubisoft România, cel mai dorit angajator local din categoria gaming

Autor: Alex Manole | 21.09.2022
Ce salarii sunt oferite în 2022 la Ubisoft România, cel mai dorit angajator local din categoria gaming
Foto: Profimedia Images

Ubisoft România este cel mai dorit angajator din industria de gaming din România în 2022, potrivit topului realizat de Catalyst. În clasamentul general, compania nu stă foarte bine, fiind situată abia pe locul 37. Un alt nume din industrie prezent în top este Electronic Arts România, pe poziția 61.

Pentru exemple de pachete salariale oferite de Ubisoft am folosit site-ul Undelucram.ro. Acolo, angajații actuali sau foștii salariați ai companiei pot publica, în mod anonim, informații despre postul pe care îl ocupă/ocupau, salariu, nivelul de experiență sau bonusuri.

Exemple de salarii la Ubisoft în 2022:

– Un game tester, care lucrează în Craiova și are experiență de doi ani în domeniu, are un salariu net lunar de 2.500 de lei. Suplimentar, angajatul primește bonuri de masă în valoare de 300 de lei în fiecare lună.

Citește și: Un gigant chinez vrea să devină cel mai mare acționar al Ubisoft

– Un QA Tester din București, cu experiență de 6 ani în domeniu, are un salariu net de 4.000 de lei pe lună. La acesta se adaugă tichete de masă în valoare de 350 de lei.

QA (quality assurance) este procesul de verificare a unui produs pentru a stabili dacă îndeplinește cerințele specificate și oferă rezultatele dorite.

– Un finance senior analyst, cu experiență de 10 ani în domeniu, are un salariu generos, de 9.800 de lei net/lună la Ubisoft România. Pachetul mai include un bonus anual de 4.000 de lei net și bonuri de masă în valoare de 400 de lei în fiecare lună.

– Pentru un specialist în organizarea de evenimente de gaming, cu experiență de 7 ani, salariul lunar net oferit, în Capitală, este de 5.900 de lei.

– Salarii generoase au și cei care ocupă postul de QA Automation Engineer. Un angajat full time din București, cu experiență de 6 ani, are un salariu net de 8.700 de lei. Acesta mai primește un bonus anual net de 9.600 de lei și în fiecare lună tichete de masă în valoare de 400 de lei.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News