Cel mai bun browser pentru cei care vizitează site-uri pentru adulți

Autor: Alex Manole | 12.01.2021
Cel mai bun browser pentru cei care vizitează site-uri pentru adulți
Foto: Shutterstock

Ca mulți alți utilizatori de internet, gamerii intră frecvent pe site-uri care găzduiesc conținut pentru adulți, deseori periculoase, iar pentru asta au nevoie de un browser de încredere.

Potrivit PornHub, unul dintre cele mai mari site-uri pentru adulţi din lume, 72% din traficul lor total este generat de pe dispozitive mobile. Ţinând cont de această realitate, cei de la Android Central au făcut o analiză şi au ajuns la concluzia că cel mai potrivit browser pentru consumul de conţinut pornografic este Firefox Focus.

Citește și: Ucigașii, încă liberi, au recreat într-un joc video scena morții unui adolescent

Asta deoarece multe site-uri pentru adulţi găzduiesc malware, reclame mincinoase sau invazive şi cookie-uri periculoase. Firefox Focus blochează implicit cookie-urile, conţinutul periculos sau reclamele, păstrând anonimitatea utilizatorilor. Şi alte browsere pot fi setate pentru a face aceste lucruri, dar mulţi utilizatori pur şi simplu nu se pricep la asta. Browserul Focus are automat toate aceste setări făcute, din momentul în care este instalat.

Nu în ultimul rând, browserul este dezvoltat de Mozilla, o organizaţie care a militat mereu pentru dreptul la intimitate online al utilizatorilor.

Firefox Focus este disponibil pentru Android şi iOS.

Descarcă Firefox Focus: Android, iOS

Sursa: Go4it

Ne puteți urmări și pe pagina oficială de Facebook!

Urmărește Go4Games.ro pe Google News